Inspirer og bli inspirert!

torsdag 15. april 2010

Monikats blomster


Kreative Kvinner har kreative venninner også fra vår gode nabo i Danmark. Monika er medlem med bloggen Monikat. Hun har heklet disse søte fargerike blomstene. Med en sikkerhetsnål på baksiden kan de gi nytt liv til jakker, vesker, skjerf, og puter. 


Mormorruter er hun også i sving med... og snart får vi vel se resultatet? Blir det et teppe?


Disse putene har jeg sansen for! Tenk hva gamle heklede oldemors duker kan gjøre med en moderne pute. Jeg synes de er nydelige og inspirerer meg til å gjøre noe med mine gamle duker. Kanskje kunne de vært fin dekor på en veske også? Takk for inspirasjon Monika!

Flere ideer og bilder tas i mot med stor takk fra alle dere kreative medlemmer der ute!

3 kommentarer:

 1. hejsa!
  Du må meget gerne linke til mig ang sættekassen!
  KH Emilie og vintagefryd! ; )

  SvarSlett
 2. Så smart å bruke hekledukene på putene! Nå ble de jo riktig lekne og lekre. Dette var et tips jeg veldig gjerne bruker. :)

  Sendte forresten en mail til dere her om dagen om at jeg ønsker å bli medlem av denne flotte gruppa her. Da linker jeg selvfølgelig inn hit, men tør jo ikke sette det opp før jeg får en tilbakemelding om jeg er godkjent eller ikke. ;)

  Ha en strålende sommerdag alle kreative sjeler!

  SvarSlett
 3. Her var det mangen gode tips til inspirasjon! Det ligger mange heklede duker rundt om kring i skuffer og skap. Fint å få dem frem igjen. Tenk så mye arbeid som ligger bak.

  SvarSlett