Inspirer og bli inspirert!

søndag 14. mars 2010

Velkommen til Kreative Kvinner!


Velkommen til første innlegg her hos Kreative Kvinner! Dette skal være en side for alle som har skaperglede, ideer eller ønsker inspirasjon. Liker du å tegne, male, klippe, lime, strikke eller sy? Eller har du andre hobbyer, eller kunstneriske evner? Del dine bilder og tanker her! Send E-post, bilder eller linker til: kreativekvinner@gmail.com

Over ser dere resultatet av noen timer bak symaskinen. Tøfler av mønster fra Tilda.

Ha en kreativ dag!  

Erika

3 kommentarer:

 1. Hei Erika :)

  Så gøy med en ny blogg:) Selvfølgelig kan du bruke uglene mine her inne.. dersom du trykker bildene opp større, så kan du også kopiere dem (jeg har kopisperre på selve bloggen, om du skjønner) Bare send meg en mail dersom du vil jeg skal maile bildene til deg!

  Klem fra Ida

  SvarSlett
 2. Hei
  Så moro med all inspirasjonen som bare er å plukke med seg. Det klør i fingrene, men med en "frozen shoulder" er alt ganske begrenset. -Enn så lenge. Veldig god ide å samle kreative sjeler på denne måten.Jeg legger meg til som følger.
  Mvh elisabeth

  SvarSlett
 3. Hei
  Så god ide å samle kreative sjeler på bloggen din. Er ganske ny i gamet, så jeg reiser litt rundt i Blogglandia for å få inspirasjon. Har lagt meg til som følger.
  Mvh elisabeth

  SvarSlett