Inspirer og bli inspirert!

lørdag 29. mai 2010

Englekyss

Gry bak bloggen Englekyss maler de nydeligste bilder på lerret. Her er første utkast der hun lurte på om disse vakre ballet-danserinnene skulle ha vinger eller ikke. Hun har tegnet de svakt med blyant. Etter flere innspill fra bloggverden bestemte hun seg for å lage helt "lette" gjennomskinnelige vinger. Under ser dere resultatet... Jeg synes bildene er virkelig søte med deilige pasteller i skjønn harmoni. 

Se denne yndige lille ballettdamen foran sitt slott. :)

Jeg ble inspirert til å ta frem malekosten med det samme...

mandag 24. mai 2010

Kreative bordkort


I helgen har jeg vært i et flott bryllup. Fetteren min har giftet seg med en kreativ sjel. Se på de flotte bordkortene hun har laget! Det er små fyrstikkesker omhyggelig pakket inn i dekorativt papir, pyntet med små roser og gjestens navn. På innsiden av esken lå det fargerike "love hearts" drops.

Må vise frem den vakre brudebuketten også med lilla roser, eføy og brudeslør. 

Her litt av bordpynten også... lilla telysglass og vaser på stett med kremhvite roser, lilla fresia, strå og glassperler.

Vakkert vakkert! 

Papirklokker!



Se på dette kreative prosjektet. En hel rekke med klokker i papir! Det var en artig ide fra Madelen og bloggen Bettum Villa. Her kan dere lese hvordan hun har laget klokkene. Fortsett å sende inn kreative ideer da jenter! Det er så inspirerende :)

Ha en finfin dag i solen!

onsdag 19. mai 2010

Novelty & Nowtion

Se disse sukkersøte smykkene i pasteller og korall! Disse kan du beundre i Epla-butikken ND! Novelty & Notion designet av Janne. Denne kreative sjel har også en fargerik blogg som er verdt et besøk... Se bare her! Akkurat nå kan du vinne blomsterørepynt på siden hennes...

fredag 7. mai 2010

Vimpelfabrikk!

Sannelig finnes det ikke en  liten Vimpelfabrikk her i landet... Anette syr vimpler på løpende bånd i all verdens farger og mønstre.

Anettes vimpler kan kjøpes i Den lille vimpelfabrikken. Og det kan lønne seg... Jeg har selv sydd vimpler og holdt på å kaste symaskinen ut av vinduet. Det skal mye tålmodighet til for å sy så mange like trekanter. 

Ta en titt i Anettes fabrikk da vel!  

Ellers vil jeg bare takke for alle nye medlemmer som har meldt seg på. Det er så gøy at så mange vil inspirere og bli inspirert! Send inn fler bilder!

lørdag 1. mai 2010

Hekleglede!


Chatrine fra Hekle Hulen er medlem av Kreative Kvinner. Hun har som meg oppdaget boka Hekleglede (se bildet øverst til venstre). For alle som vil lære å hekle er boka veldig inspirerende og lett å forstå. Chatrine har heklet den fargerike fine ballen på bildet og massevis av andre fine greier. Besøk henne kan dere gjøre her.

Her har hun dekorert fyrstikkesker. Disse blir man jo bare glad av :)

Takk til alle som vil være medlemmer! Kreativiteten bobler over der ute!