Inspirer og bli inspirert!

tirsdag 30. mars 2010

Trådsnella


Trådsnellas håndarbeid tryller frem søte små kjoler av vakre tekstiler, blonder, knapper, nål og tråd. Legg merke til detaljen med pikenavn og tekstiltrykk. "Trådsnella" tar opp bestillinger via sin blogg også. 


Tusen takk for alle nye medlemmer som ønsker å bidra til å inspirere og bli inspirert her hos Kreative Kvinner! Ha en strålende tirsdag!

lørdag 27. mars 2010

ScrapblogSe på disse søte kortene som Lene fra Min Scrapblog lager. Hun klipper og limer  og farger og skriver og tryller fram detaljrike og fargerike kort.  


Mer inspirasjon fra Lene får du her...fredag 26. mars 2010

Kajas mormorteppe

Jeg etterlyste flere der ute som hekler mormorruter. Kaja fra bloggen Kajas lille verden sendte meg bilder av dette nydelige, myke teppet i kremhvitt, rosatoner og grønt som hun har heklet. Det ser ut som en skikkelig tålmodighetsprøve! Men så er jo også resultatet helt vidunderlig vakkert! 

Har du også heklerier på lur? Send gjerne inn bilder som vi kan dele her.

onsdag 24. mars 2010

Kreative Katarina


I dag har jeg lyst til å vise dere noen bilder fra Katarinas Verden. Katarina ser ut til å boble over av kreativitet og tryller frem de flotteste ting. Jeg blir veldig inspirert av denne fargerike damen.


Takk for lån av fine bilder Katarina!

tirsdag 23. mars 2010

Se så vakre påskeegg!


Agnes fra bloggen Agnes Shabby Chic lager de vakreste påskeegg. Jeg har fått låne disse nydelige bildene av henne. 


Hun bruker blonder, perler og fjær til dekorasjon. Vidunderlig vakkert og veldig inspirerende! 
Pynter du også egg til påske? Send gjerne inn bilder.

mandag 22. mars 2010

Vaffellue!


Silje fra bloggen Pink Foxes har strikket denne flotte vaffellua! Er den ikke fin? Hun sier det ikke er vanskelig i det hele tatt... Hvis du vil strikke din egen vaffellue finner du oppskriften her: http://www.pickles.no/vaffellue/   Silje lager også helt spesielle smykker som hun selger i sin nettbutikk Pink Foxes hos Epla.no

Takk Silje for bilder og strikke-inspirasjon!  

søndag 21. mars 2010

Muffin med sølvperler


I dag har jeg bakt store sjokolademuffins og da kan jeg jo ikke la være å pynte litt... 
Sjokoladeglasuren er drysset med små spiselige sølvperler og toppet med en vakker fiol. Fioler er spiselige og   gjør seg som dekor på kaker og  i desserter. 

fredag 19. mars 2010

Dekor av fyrstikkesker

I dag har jeg dekorert fyrstikkesker med påskemotiv. Bildene er fra gamle postkort og finnes til nedlastning på en rekke nettsteder. Kjempeenkelt og gøy!

Jeg limer bildene med decopagelim og hvis man ønsker an blank overflate kan man legge lakk over bildet også. Når bildet har tørket dekorerer jeg med glitterlim.

Disse er fine å gi til venner og familie eller hvis du skal bort på påskebesøk. Passer også godt på hytta og kan brukes år etter år. 

Her er hva du trenger... Fyrstikkesker, decopagelakk eller lim, vakre bilder og eventuelt glitterlim. Lykke til!

Til pudderkvasten


 Jeg har sydd en liten rosa sminkepung med prikker, turkis fôr, blonder, perler og pynt. Det var ikke så lett å sy i glidelås... men det gikk greit til slutt. Motivet er et gammelt såpemerke fra Paris. Det har jeg strøket på hvit tekstil fra transferark. De små perlene har jeg limt på med tekstillim tilslutt. 

Bli med i konkurransen under! Og tips gjerne alle dine kreative venner. Send inn bilder av ting du vil vise frem eller dele med oss.  Håper vi bobler over av inspirasjon!


tirsdag 16. mars 2010

Give Away for åpning av Kreative Kvinner!


Kreative Kvinner er et helt nytt nettsted som skal samle alle dere der ute som ønsker ideer og inspirasjon og som ønsker å dele bilder og tanker av ting dere har laget. Liker du å klippe, lime, strikke, sy, dekorere, lage smykker, innrede, fornye, tegne, male eller har en annen spennende hobby. Del det med oss... 

Alle som linker til Kreative Kvinner med knappen øverst til venstre eller bildet over er med i trekningen av premien. Vinneren kåres 1 April! Og det er ingen spøk :)

Lykke til!!!


Mormorruter


Er det noen der ute som hekler mormorruter? Jeg vet ikke om jeg noen gang har tålmodighet til å fullføre dette prosjektet. Det kunne jo blitt et veldig søtt lite teppe... Send gjerne bilder av dine ruter til kreativekvinner@gmail.com 

Underlige ugler


Jeg har fått låne bilder av Idas underlige ugler. Ida fra Put it in a box er en "reser" bak symaskinen og tryller stadig frem nye ting med nål, tråd og fargerike tekstiler. 


Man kan jo ikke bli annet en i godt humør av denne gjengen...

mandag 15. mars 2010

Tekstiltrykk på vesker


Her er to sukkersøte toalettvesker i pastellfarger jeg har sydd. Jeg har skrevet ut bildene på transferark og strøket dem over på hvit tekstil. Dekorert med hvite "mormor-blonder" til slutt. Sjalet i bakgrunnen er heklet på store strikkepinner med mintgrønt mohairgarn.

søndag 14. mars 2010

Velkommen til Kreative Kvinner!


Velkommen til første innlegg her hos Kreative Kvinner! Dette skal være en side for alle som har skaperglede, ideer eller ønsker inspirasjon. Liker du å tegne, male, klippe, lime, strikke eller sy? Eller har du andre hobbyer, eller kunstneriske evner? Del dine bilder og tanker her! Send E-post, bilder eller linker til: kreativekvinner@gmail.com

Over ser dere resultatet av noen timer bak symaskinen. Tøfler av mønster fra Tilda.

Ha en kreativ dag!  

Erika